Stylien

Uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient

Ons streven is dat u zich na een bezoek aan Stylien mooi, schoon en helemaal in balans voelt

Schoonheidsstudio Stylien biedt u een grote diversiteit aan gelaatsbehandelingen. Even ontsnappen aan de stress en ontspannen genieten van de persoonlijke aanpak van schoonheidsspecialiste Eline Kasbergen. Zij is KOC gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2007 en eigenaresse van Stylien, een stijlvolle schoonheidsstudio in de wijk Witbrant te Tilburg.

 

MG 9852

Behandelingen
De behandelingen bij Stylien bestaan uit een huiddiagnose, persoonlijk advies en een verzorgingsprogramma op maat. Instituutbehandeling, intensieve serums, verzorgingsproducten voor thuis, kortom: een totaalconcept voor optimaal resultaat.

 

 

Sothys - Kwaliteit, genot en pure schoonheid
De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn van het gerenommeerde cosmeticamerk Sothys en zijn zuiver, natuurlijk, niet getest op dieren en goedgekeurd door Proefkoneen. Sothys is een Frans merk in professionele huidverzorging en wordt sinds 1946 vertegenwoordigd door 15.000 instituten in meer dan 110 landen. Sothys is uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau en garandeert een cosmetische kwaliteit voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten. Kwaliteit, genot en pure schoonheid zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Sothys.