Behandelingen

Olivia Gestuelle visage337 PUB GFklein
Gelaatsbehandeling Junior
Verzorging afgestemd op de junior huid bestaande uit dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker en verzorgende crème.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
€ 50,-
Olivia Gestuelle visage 159 EDITOklein
Gelaatsbehandeling Compleet
Uitgebreide behandeling afgestemd op het huidtype bestaande uit intensieve dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, ampul, massage, masker & verzorgende crème.
Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
€ 60,-
Olivia Contour yeux recadrage HDklein
Instituutbehandeling Eye Contour
Intensieve oogbehandeling voor de gevoelige, fijnere huid rond de ogen. Revitaliseert, werkt ontzwellend, verstevigt en vermindert kringen. Vervaagt onmiddellijk de tekenen van vermoeidheid en huidveroudering. Massage met porseleinen lepels.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
€ 50,-
Olivia 8aklein
Instituutbehandeling Peeling Resurfacant
Een revolutie op het gebied van dieptereiniging van de huid! Een behandeling die de huid vernieuwt dankzij de combinatie van een micro-dermabrasie en een peeling die glycolzuur (AHA) en salicylzuur bevat, met intensief exfolierende eigenschappen.
Al na één behandeling is de huid schoner, gladder en als nieuw. De teint is stralend, egaal en helder gedurende lange tijd.
Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
€ 70,-
Olivia 4klein
Instituutbehandeling Hydra 3HA
Cosmeceutische behandeling op basis van gentechnologie voor een langdurige en intensieve werking op de vochtbalans. De barrièrefunctie wordt versterkt en met het drievoudig hyaluronzuur wordt het vocht in de bovenste lagen van de huid vastgehouden. Uw huid is optimaal gehydrateerd en ziet er egaler, gladder en jaren jonger uit!
Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
€ 90,-
Olivia 16klein
Instituutbehandeling Jeunesse Intensieve
Win tot 6 jaar in 3 behandelingen!
Intensieve behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping. Het Cosmoceutische BP3 TRi complex met gerichte actieve bestanddelen en een exclusieve massage voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid. Om de huid glad te maken, rimpels op te vullen en de huid zichtbaar jonger te maken.
Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
€ 95,-
Olivia Gestuelle visage 281 GF blanckleiner
Instituutbehandeling Seizoen
Twee keer per jaar, beperkte oplage!
Een dosis van zuurstof en vitamines om uw huid te revitaliseren voor het nieuwe seizoen! Deze frisse en fruitige gezichtsbehandeling geeft uw huid energie en voeding met een stralend effect.
Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.
€ 70,-
hommeMain picture HDklein
Instituutbehandeling Homme
Een ritueel van pure verzorging en totale energie. Een verzorging op maat voor mannen voor een ontgiftte, sterke huid vol energie. Verrijkt met vulkaansteen en magnesium.
Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
€ 60,-