Behandelmethode

Voor elke situatie bestaat er een kwalitatief hoogwaardige behandeling en een reeks behandelings-ondersteunende producten.

Stylien stelt ter voorbereiding van iedere behandeling een nauwkeurige diagnose en geeft u persoonlijk advies om uw huid beter te leren kennen, verzorgen en te beschermen. Voor elke situatie bestaat er een kwalitatief hoogwaardige behandeling en een reeks behandelings-ondersteunende producten. Alle behandelingen worden 100% manueel uitgevoerd. U heeft onmiddellijk resultaat na de 1e behandeling en resultaat van meer blijvende aard vanaf de 2e of 3e behandeling. In overleg met u bepalen we samen de behandeling.

Sothys is gespecialiseerd in instituutbehandelingen. Dit zijn zeer geavanceerde behandelingen met unieke, sterk geconcentreerde werkstoffen van hoogwaardige kwaliteit, voor meer intentie en meer resultaat. We spreken daarom ook wel van evenwichtherstellende behandelingen. Meestal zijn deze behandelingen voor mannen en vrouwen met een leeftijd vanaf 27 jaar, omdat vanaf deze leeftijd de huid andere behoeftes krijgt. Deze behandelingen zijn ook mogelijk in kuurverband, wat inhoudt; 6 behandelingen in 2 maanden tijd, waardoor u een maximaal resultaat heeft. Het beste resultaat van de instituutbehandeling krijgt men echter door de daarbij verzorgende producten voor thuis te gebruiken.


Stylien heeft voor u een overzicht samengesteld met uitgebreide informatie over de behandelingen.